Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatio

Korkealaatuista ja monipuolista automaatiopalvelua

Oletko miettimässä automaatiojärjestelmänne huoltoa tai uusimista? Tai onko edessä uuden kohteen järjestelmän valinta ja hankinta?

Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa automaatioon liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme toteutuksen, suunnittelun ja kunnossapidon alalla. Lähtökohtamme on laadukas työ, joka takaa järjestelmille pitkän elinkaaren.

Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota erilaisia järjestelmiä tarpeenne mukaan sekä monipuolisen ja kattavan laitevalikoiman.

Kunnossapitopalvelu

Kun haluat varmistua siitä, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla, kunnossapitopalvelumme auttaa sinua.

Haluamme, että rakennusautomaatiojärjestelmäsi palvelee sinua mahdollisimman pitkään ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Kunnossapidon avulla varmistamme, että järjestelmäsi huolehtii kiinteistönne tekniikasta vuodesta toiseen.

 

Toimiva ja hyvin viritetty järjestelmä pitää energiankulutuksen hallinnassa. Kiinteistön käyttömukavuus pysyy hyvällä tasolla ja säännöllinen kunnossapito pidentää laitteiston ja koko kiinteistön käyttöikää.

 

Kunnossapidon avulla järjestelmän luotettava toiminta varmistetaan eri vuodenaikojen mukaisissa olosuhteissa. Kiinteistön sisälläkin voi vuosien varrella tapahtua muutoksia sen käyttötavassa ja säännöllisen kunnossapidon avulla nämä muutokset huomioidaan järjestelmän toiminnassa.

 

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus järjestelmien toiminnan tarkastamisesta. Käyttämällä apuna rakennusautomaatiojärjestelmän historiatietoja, trendiseurantatietoja, hälytyslistoja ja energiaraportteja varmistamme, että sinunkin järjestelmäsi toimii mahdollisimman optimaalisella tavalla.

 

Tehdään yhdessä juuri sinun järjestelmällesi sopiva kunnossapitosuunnitelma. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarvekartoituksesta.

Ilmanvaihtolaitteiston (IV) huolto- ja asennuspalvelut

Tarjoamme ratkaisuja sisäilman laadun parantamiseen.

Kauttamme on mahdollista saada ilmanvaihdon huoltotyöt, puhdistukset ja säätötyöt sekä asennus- ja tasapainotustyöt. Huolehdimme sisäilman laadusta IV-laitteiston koko elinkaaren ajalla.

Rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä on oltava IV-laitteiston rakentamisesta vastaava työnjohtaja, jos se on laitteistojen rakentamisen vaativuuden vuoksi tarpeellista. Tarjoamme ilmanvaihtolaitteiston (IV) rakentamisesta vastaavan työnjohtajan palveluja.